Filtruj
Ładowanie...
Wybierz pojemniki jednorazowe na przekąski, które są niezbędnym elementem firm cateringowych i gastronomicznych. Zapewnij swoim klientom wygodne i estetyczne opakowania na różnorodne przekąski. Te pojemniki są idealne do serwowania i transportu lekkich posiłków oraz przekąsek, takich jak owoce, sałatki, orzeszki, słodycze, czy inne drobne przysmaki, a także przekąski zwane fingerfood, które są coraz bardziej popularne na różnego rodzaju imprezach. Wykonane z materiałów jednorazowych, takich jak drewno czy tworzywo sztuczne, te pojemniki są higieniczne, lekkie i praktyczne, co jest kluczowe w branży cateringowej, gdzie szybkość obsługi i estetyka podania są równie ważne, jak jakość serwowanych potraw. Ponadto, oferujemy różnorodne rozmiary i kształty, takie jak miseczki w kształcie łódki czy kubki z falistymi krawędziami, które pozwalają na kreatywne i atrakcyjne prezentowanie przekąsek, podnosząc w ten sposób wartość serwowanych dań.
Cena brutto za 50 sztuk
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 50 sztuk.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 50 sztuk.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 24 sztuki.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 50 sztuk.
Miseczki z drewna na przekąski. Cena brutto za 50 szt
Jednorazowe pojemniki na przekąski mają wiele zalet, które decydują o ich wyborze przez firmy cateringowe. Głównie decyduje o tym logistyka – przekąski i potrawy dostarczone w jednorazowych pojemnikach można od razu wyłożyć na stoły, a co najważniejsze – nie trzeba ich myć, pakować i zabierać z powrotem do firmy. Wiąże się to też z brakiem potłuczonych talerzy, półmisków i innych naczyń.
Kolejnym bardzo ważnym argumentem jest ich estetyka. Przezroczyste pojemniki są higieniczne, wyglądają nienagannie, a przez to, że zawsze są nowe, nie są obtłuczone, zabrudzone czy porysowane. To samo dotyczy eleganckich i ekologicznych pojemników wykonanych z drewna. Miseczki – łódeczki idealnie sprawdzą się eksponowania małych przekąsek, również fingerfood czy kawałków sushi.
Jednorazowe pojemniki cateringowe są świetnym rozwiązaniem na różne rodzaje imprez - zarówno organizowane w domu, jak i w lokalach. Pojemniki jednorazowe na przekąski są wykonane najczęściej z przezroczystego tworzywa, które jest wytrzymałe, odporne na pęknięcia i stłuczenia. Dodatkowo są higieniczne i estetyczne. Designerskie pojemniki dostępne w różnych ciekawych kształtach mogą być ozdobą każdego stołu. Idealnie sprawdzają się do serwowania kolorowych deserów, które przepięknie prezentują się w słodkim kąciku i sprawiają, że goście bardzo chętnie sięgają po smakowite desery. Dodatkowo serwowanie deserów w osobnych, małych pojemniczkach sprawia, że na talerzach gości nie mieszają się smaki i nie trzeba ich tak często wymieniać.
Bezbarwne pojemniki cateringowe wykonane są głównie z polistyrenu, który charakteryzuje się wysoką odpornością na uszkodzenia mechaniczne. Jest również tani w produkcji, co przekłada się również na cenę gotowych pojemników jednorazowych. Higieniczne pojemniki jednorazowe są lekkie, wytrzymałe i odporne na działanie wody, dzięki czemu można ich używać również do wilgotnych przekąsek czy serwowania sosów.
Pojemniki na przekąski wykonane z polistyrenu są produkowane w różnych ciekawych kształtach, co pozwala na serwowanie różnych rodzajów przekąsek.
Bardzo popularne, ze względu na swój wygląd i aspekt ekologiczny są pojemniki na przekąski wykonane z drewna. Miseczki z drewna w kształcie łódek są w pełni biodegradowalne i bezpieczne w kontakcie z żywnością. Dostępne są w różnych wielkościach, dzięki czemu można używać ich do serwowania kilku przekąsek lub pojedynczych kawałków. Często używa się ich do sushi, ciastek, deserów i przystawek typu fingerfood.