Filtruj
Ładowanie...
Do przewożenia ciasta potrzebne są odpowiednie pojemniki na ciasto. W przeciwnym wypadku ciasto może się pokruszyć, złamać, lub uszkodzić w inny sposób, a to wpłynie znacząco na jego walory wizualne.
Ma to duże znaczenie zwłaszcza dla cukierni i piekarni, które dbając o zadowolenie klientów, powinny zwracając uwagę nawet na najmniejsze detale. Odpowiednie pojemniki na ciasto pomogą zwiększyć zadowolenie klientów i zaprezentować firmę z najlepszej strony.
Pojemnik cukierniczy 2020PETC. Cena brutto za 100 szt.
Pojemnik cukierniczy K-25PETC. Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy 45163 (zamiennik pojemnika k-25,2025). Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy. Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy, bezbarwny. Cena brutto za 500 szt.
Pojemnik cukierniczy Ali30 (dawniej K-32N). Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy K-40. Cena brutto za 1 karton (300 szt
Pojemnik cukierniczy Ali65 (dawniej K-41N). Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy Ali41C (dawniej K-41S). Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy na roladę. Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik zamykany 2080 PETC/45162. Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy 2090PETC. Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy Ali10C (odpowiednik K-403N). Cena brutto za 50
Odpowiednik pojemnik K-403. Cena brutto za 600 szt
Pojemnik cukierniczy Ali11C (dawniej K-404N). Cena brutto za 50 szt.
Odpowiednik pojemnika K-404. Cena brutto za 50szt.
Odpowiednik pojemnika K-404. Cena brutto za 550 szt
Pojemnik cukierniczy 2037, dawniej k-47. Cena brutto za 50 szt.
Pojemnik cukierniczy 2035PETC. Cena brutto za 50szt.
Pojemnik cukierniczy 2038 (dawniej k-38). Cena brutto za 50 szt.
Cena brutto za komplet (100szt)
Ozdobne pudełka na ciasto. Cena brutto za 50 szt
Cena brutto za 50 szt (pudełka+wkładki usztywniające)
Cena brutto za 50 szt (bez wkładek usztywniających).
Cena brutto za 10 szt (pudełka+wkładki usztywniające)
Cena brutto za 50 szt (pudełka+wkładki usztywniające)
Kartonowe pudełko na tort. Cena brutto za 25 szt.
Cena brutto za 10 szt (pudełka+wkładki usztywniające)
Cena brutto za 50 szt (pudełka+wkładki usztywniające)
Kartonowe pudełko na tort. Cena brutto za 25 szt.
Warto zauważyć, że nasza firma oferuje również wysokiej jakości pojemniki na ciasto dla osób prywatnych. Jest to bardzo przydatne szczególnie w okresach świątecznych albo gdy zbliżają się jakieś większe uroczystości lub przyjęcia. Jednorazowe pojemniki na ciasto pozwolą przewozić wypieki w zdecydowanie lepszych warunkach.
Transport wszelkiego rodzaju ciast, czy to w całości, czy w kawałkach przysparza nie lada problemów. Smakołyki zapakowane w odpowiedni pojemnik będą bezpieczne i zachowają apetyczny wygląd. Dobrze dobrane opakowanie ochroni je także przed wysuszeniem czy zgnieceniem. Ogromny wybór pojemników zapewni jak najlepszy dobór do każdego ciasta.
Kawałki ciast najczęściej pakowane są w sztywne, plastikowe pudełka z zamknięciem. Opakowanie to zapobiega przesuwaniu się ciasta i zabezpiecza je przed przypadkowym zgnieceniem. To świetne rozwiązanie do mocno nasączanych ciast, które mogłyby uszkodzić papierowe pudełko. Płaskie dno i wieczko opakowania ułatwia układanie pudełek na sobie, co sprzyja transportowi kilku rodzajów ciast.
Alternatywą plastikowych opakowań na ciasto są opakowania papierowe. Te, oprócz klasycznych, białych pudełek, możemy kupić w wielu różnych wzorach i kolorach. Hitem są wzory pasujące do okazji, na którą pakowane jest ciasto, takie jak urodziny dziecka, imieniny, ślub czy walentynki.
Okrągłe torty z licznymi dekoracjami są niezwykle kłopotliwe w transporcie. Dlatego cukiernie powinny być zaopatrzone w specjalne opakowania na okrągłe i wysokie torty, które pozwolą dostarczyć wypiek do klienta bez żadnego uszczerbku. Wzmocniony spód to podstawa, która gwarantuje najbezpieczniejszy sposób transportu. Dlatego do papierowych opakowań powinno dodawać się specjalne podkłady, które chronią przed przeciekaniem powstałym przez mocno nasączone ciasto, polewy czy kremy.
Pudełka na torty muszą być także łatwe w obsłudze. Proste zakładanie wieczka i jego zdejmowanie, jest bardzo ważne ze względu na efektowne dekoracje, które łatwo uszkodzić.
Każdy smakołyk powinien być odpowiednio zapakowany, aby wypieki dotarły całe, niepokruszone i niezgniecione. Dzięki temu każdy klient będzie mógł cieszyć się zakupem i posiadać pełnowartościowy, estetycznie wyglądający produkt. Tak samo jak ciasta i torty, również inne wyroby cukiernicze, takie jak pączki, eklerki czy kruche ciastka wymagają specjalnego opakowania. Ładne i przede wszystkim spełniające oczekiwania opakowanie pozytywnie wpłynie na ocenę cukierni oraz samego wypieku.
Transport wszelkiego rodzaju ciast, czy to w całości, czy w kawałkach przysparza nie lada problemów. Smakołyki zapakowane w odpowiedni pojemnik będą bezpieczne i zachowają apetyczny wygląd. Dobrze dobrane opakowanie ochroni je także przed wysuszeniem czy zgnieceniem. Ogromny wybór pojemników zapewni jak najlepszy dobór do każdego ciasta.
Kawałki ciast najczęściej pakowane są w sztywne, plastikowe pudełka z zamknięciem. Opakowanie to zapobiega przesuwaniu się ciasta i zabezpiecza je przed przypadkowym zgnieceniem. To świetne rozwiązanie do mocno nasączanych ciast, które mogłyby uszkodzić papierowe pudełko. Płaskie dno i wieczko opakowania ułatwia układanie pudełek na sobie, co sprzyja transportowi kilku rodzajów ciast.
Alternatywą plastikowych opakowań na ciasto są opakowania papierowe. Te, oprócz klasycznych, białych pudełek, możemy kupić w wielu różnych wzorach i kolorach. Hitem są wzory pasujące do okazji, na którą pakowane jest ciasto, takie jak urodziny dziecka, imieniny, ślub czy walentynki.
Okrągłe torty z licznymi dekoracjami są niezwykle kłopotliwe w transporcie. Dlatego cukiernie powinny być zaopatrzone w specjalne opakowania na okrągłe i wysokie torty, które pozwolą dostarczyć wypiek do klienta bez żadnego uszczerbku. Wzmocniony spód to podstawa, która gwarantuje najbezpieczniejszy sposób transportu. Dlatego do papierowych opakowań powinno dodawać się specjalne podkłady, które chronią przed przeciekaniem powstałym przez mocno nasączone ciasto, polewy czy kremy.
Pudełka na torty muszą być także łatwe w obsłudze. Proste zakładanie wieczka i jego zdejmowanie, jest bardzo ważne ze względu na efektowne dekoracje, które łatwo uszkodzić.
Każdy smakołyk powinien być odpowiednio zapakowany, aby wypieki dotarły całe, niepokruszone i niezgniecione. Dzięki temu każdy klient będzie mógł cieszyć się zakupem i posiadać pełnowartościowy, estetycznie wyglądający produkt. Tak samo jak ciasta i torty, również inne wyroby cukiernicze, takie jak pączki, eklerki czy kruche ciastka wymagają specjalnego opakowania. Ładne i przede wszystkim spełniające oczekiwania opakowanie pozytywnie wpłynie na ocenę cukierni oraz samego wypieku.