Filtruj
Ładowanie...
Przygotowanie pięknie wyglądającego i doskonale smakującego ciasta często nie należy do łatwych zadań. Oprócz zastosowania właściwych składników, istotna jest również forma podania. Podkładki pod tort to niezbędny element w wyposażeniu cukierni. Pozwalają na łatwe przenoszenie ciasta, a także umożliwiają estetyczną formę podawania słodkości. Są okrągłe, solidnie wykonane, produkowane przede wszystkim z litej tektury. Zazwyczaj tektura ta jest dodatkowo laminowana polietylenem, co zapewnia dodatkową warstwę ochronną. Dzięki temu, karton jest chroniony przed wchłanianiem wilgoci oraz tłuszczu.
Serwetki ozdobne. Cena brutto za 100 szt.
Serwetki ozdobne. Cena brutto za 100 szt.
Serwetki ozdobne. Cena brutto za 100 szt.
Serwetki ozdobne. Cena brutto za 100 szt.
Sztywna tekturowa taca Elite w kolorze złotym. Cena brutto za 10 szt.
Sztywna tekturowa taca Elite w kolorze złotym. Cena brutto za 10 szt.
Sztywna tekturowa taca Elite w kolorze złotym. Cena brutto za 10 szt.
Podkład złoty krążek pod tort. Cena brutto za 100 szt.
Podkład złoty krążek pod tort. Cena brutto za 100 szt.
Podkład złoty krążek pod tort. Cena brutto za 100 szt.
Podkład złoty krążek pod tort. Cena brutto za 100 szt.
Podkład złoty krążek pod tort. Cena brutto za 100 szt.
Podkład pod tort lub ciasto. Cena brutto za 10 szt
Podkład pod tort lub ciasto. Cena brutto za 100 szt
Cena brutto za 1 szt
Gruby podkład pod tort. Cena brutto za 25 szt.
Dostępne w naszym sklepie średnice są w pełni dopasowane do standardowych opakowań używanych w cukiernictwie. Podkładki pod tort mogą występować w kolorze klasycznym – białym, oraz mniej standardowym – złotym. Mogą mieć gładkie, opływowe brzegi, albo lekko karbowane. Odpowiednio dobrana średnica doskonale wzmacnia ich podstawę, gwarantując bezpieczeństwo w trakcie przenoszenia. Ich gramatura powinna być dopasowana do ciężaru danego ciasta, dlatego w naszej ofercie znajdują się modele o różnej grubości. Oprócz okrągłych modeli, znajdziesz u nas także produkty kwadratowe, w różnych rozmiarach i o różnych brzegach.
Druga opcja stosowana jest najczęściej w przypadku dużych imprez, na których ciasto serwowane jest większej liczbie gości np. na weselach, osiemnastkach, chrzcinach czy komuniach. Podkładki pod tort kwadratowe wykonuje się zazwyczaj z litej tektury o wysokiej gramaturze, albo z grubej tektury falistej. Tak samo, jak wersja okrągła, są dodatkowo zabezpieczone ochronną warstwą zapobiegającą wchłanianiu się wilgoci i tłuszczu. Odpowiedni laminat pełni funkcję nie tylko zabezpieczającą, ale również estetyczną, nadając powierzchni eleganckiego, połyskującego wyglądu. Wersja kwadratowa jest bardzo trwała i mocna, ponieważ stosuje się ją przede wszystkim do umieszczania większych i cięższych ciast.