Filtruj
Ładowanie...
Szukasz dobrej jakości naczyń jednorazowych? W takim razie koniecznie powinieneś zainteresować się talerzami z trzciny cukrowej. Są one świetną alternatywą dla jednorazowych talerzy plastikowych, styropianowych i tekturowych.
Ekologiczna tacka z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczna tacka z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Cena brutto za 50 sztuk. Najniższa cena z 30 dni sprzed promocji: 8,55 zł brutto.
Kwadratowy talerz z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Kwadratowy talerz z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Talerze z trzciny cukrowej. Cena brutto za 12 szt.
Ekologiczne talerze z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne talerze z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt.
Talerze z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Talerz pulpa. Cena brutto za 6 szt.
Talerz z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt. Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 53,80zł brutto.
Ekologiczne talerze z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt. Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: 53,85zł brutto.
Talerz pulpa. Cena brutto za 125 szt.
Talerze pulpa, owalne, 12". Cena brutto za 125 szt.
Talerz 2-dzielny pulpa. Cena brutto za 50 szt.
Cena brutto za 125 szt.
Ekologiczne miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt.
Miska z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczna miska na zupę z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do pojemnika na zupę 350ml z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski na sałatki z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski na sałatki z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski na sałatki z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do miski kwadratowej z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do miski okrągłej z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do miski okrągłej z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt.
Co w talerzach z trzciny cukrowej jest takiego wyjątkowego? Przede wszystkim surowiec, z którego powstają — talerze z trzciny cukrowej są robione z włókien, które pozostają podczas produkcji cukru trzcinowego. Warto zaznaczyć, że te talerze są sztywne, odporne na wilgoć, odporne na temperaturę i nie wpływają na smak potraw. Dlatego też są tak samo dobre, jak inne rodzaje talerzy jednorazowych.
Cena talerzy z trzciny cukrowej również jest atrakcyjna. Mogą sobie na nie pozwolić zarówno osoby prywatne, jak i przedsiębiorcy, którzy chcą wyróżnić się na tle konkurencji. Ze względu na to, że talerze z trzciny cukrowej są bardziej ekologiczne, niż większość jednorazowych naczyń, to korzystając z nich, możesz wykorzystać tę informację w swoich kampaniach marketingowych.
Z całą pewnością bez względu na to, czy będziesz kupował talerze z trzciny cukrowej na mniejszą, czy też na większą skalę, to fakt, że wybrałeś bardziej ekologiczne rozwiązanie, wpłynie pozytywnie na naszą planetę.
W naszym sklepie internetowym znajdziesz ogromny wybór naczyń jednorazowych wykonanych z ekologicznej trzciny cukrowej. Posiadamy talerze płaskie o okrągłym i kwadratowym kształcie, miski oraz głębokie talerze na zupy lub dania z makaronem wraz z pasującymi wieczkami zapewniającymi szczelność. Dzięki nim naczynia z trzciny cukrowej możemy wydawać także na wynos, co z pewnością docenią klienci mający na uwadze dobro środowiska naturalnego. Warto wiedzieć, że naczynia z pulpy trzciny cukrowej są całkowicie biodegradowalne.
Przy wydawaniu posiłków liczy się także estetyka podania oraz wytrzymałość. Zapewniamy, że oferowane przez nas talerze z trzciny cukrowej są niezawodne i zapewniają wysoką jakość. Szeroki wybór kształtów pozwoli dobrać idealne naczynia do naszych posiłków. Talerze i miski z trzciny cukrowej świetnie sprawdzą się również na imprezach plenerowych, festynach i grillach. Są bezpieczne w bezpośrednim stosowaniu z żywnością, można stosować je także do dań zimnych i gorących. Nie zmieniają również smaku i zapachu potraw.
Talerze z trzciny cukrowej posiadają wiele zalet. Ich produkcja nie zaburza flory i środowiska naturalnego, ponieważ powstaje z odpadów trzciny cukrowej. Ulegają biodegradacji już w 90 dni, jeśli kompostuje się je w odpowiednich warunkach. Można podgrzewać je wraz z jedzeniem w mikrofalówce oraz do 12 godzin przechowywać w lodówce.