Filtruj

Ekologiczne i wygodne w użytku menuboxy z trzciny cukrowej to idealne pojemniki gastronomiczne do serwowania dań na wynos. Mają szereg zalet, które docenią zarówno klienci jak i personel restauracji. Menuboxy mogą być używane ze zgrzewarką, która zapewni ich maksymalną szczelność i estetyczne podanie. Dzięki wysokiej jakości i niezawodności są chętnie wybierane przez firmy cateringowe, restauracje i inne punkty gastronomiczne.

Duży wybór rozmiarów i pojemności sprawi, że z pewnością znajdziesz pojemniki odpowiadające Twoim potrzebom. Posiadamy pojemniki z trzciny cukrowej zamykane oraz do zgrzewu.

22 produktów.

Menuboxy bio z trzciny cukrowej 22 produktów

Ekologiczne menuboxy z trzciny cukrowej

Wychodząc naprzeciw dobru środowiska wprowadziliśmy do naszej oferty menuboxy wytworzone z trzciny cukrowej. Ten naturalny surowiec jest bezpieczny w kontakcie z żywnością i nie zmienia smaku i zapachu potraw. Dodatkowo, pojemniki są produkowane z resztek powstałych przy wyrobie cukru trzcinowego. To sprawia, że dzięki produkcji menuboxów nie marnuje się naturalnych surowców.

Menuboxy z trzciny cukrowej są biodegradowalne, co jest kolejnym plusem, ponieważ po ich zużyciu wystarczy wyrzucić je do pojemnika bio, a następnie zostanie rozłożony bez negatywnego wpływu na planetę.

Wygodne i praktyczne pojemniki do dań na wynos

Menuboxy z pulpy trzciny cukrowej są dostępne w wielu rozmiarach i pojemnościach. Polecamy pojemniki dzielone, które zapewnią estetyczny sposób podania. W naszej ofercie znajdują się pojemniki jednokomorowe, dwu i trójdzielne o różnym sposobie zamykania.

Pojemniki z puply trzciny cukrowej  do transportu dań

Pojemniki z górną pokrywą chronią przed zgnieceniem i wypadaniem zawartości. Są idealne dla restauracji, które nie mają na wyposażeniu specjalnej zgrzewarki. Dbają także o zachowanie odpowiedniej temperatury. Łatwo się je transportuje, są bardzo lekkie i wytrzymałe. Pojemniki do zgrzewu dodatkowo zapewniają szczelność, co sprawdzi się szczególnie w przypadku dań z sosami lub o bardziej płynnej konsystencji.

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi ekologicznymi menuboxami z trzciny cukrowej. Wciąż rozszerzamy naszą ofertę o nowe produkty, aby każdy mógł znaleźć wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu.

Pojemniki obiadowe do restauracji

Schludne i estetycznie wyglądające pojemniki do dań na wynos to podstawa każdej restauracji i firmy cateringowej. Białe, wytrzymałe pojemniki z trzciny cukrowej są nie tylko eleganckie z zewnątrz, ale zapewniają także apetyczny wygląd dania wewnątrz. Dzięki różnym rozmiarom i możliwością zapakowania w pojemniki dwu i trójdzielne można wygodnie zapakować każdy obiad czy przekąski. Efektowne ułożenie posiłku zapewnia zadowolenie klienta i apetyt na zamówione danie. Wiąże się to również z wygodą jedzenia prosto z pudełka.

Menuboxy to także możliwość zapakowania niedojedzonego obiadu czy deseru w restauracji. Klienci, którzy nie lubią marnowania jedzenia często proszą o zapakowanie resztek, aby mogli je wygodnie zanieść do domu i zjeść później. Dlatego warto posiadać różne pojemniki do dań na wynos, nawet w tych miejscach, gdzie nie ma możliwości zamawiania obiadów z dowozem.

Biodegradowalne pojemniki z troską o środowisko

Pojemniki wykonane z pulpy trzciny cukrowej są równie estetyczne i wytrzymałe jak znane pojemniki styropianowe. Jednak posiadają także inne zalety, których nie mają inne opakowania. Menuboxy z trzciny cukrowej są całkowicie biodegradowalne, a co więcej, ich produkcja nie niszczy środowiska – powstają z resztek po ścięciu trzciny niezbędnej do produkcji cukru. Dzięki temu wykorzystuje się całą roślinę, nie marnując dobrodziejstw natury.