Filtruj
Ładowanie...
Ekologiczne i wygodne w użytku menuboxy z trzciny cukrowej to idealne pojemniki gastronomiczne do serwowania dań na wynos. Mają szereg zalet, które docenią zarówno klienci jak i personel restauracji. Menuboxy mogą być używane ze zgrzewarką, która zapewni ich maksymalną szczelność i estetyczne podanie. Dzięki wysokiej jakości i niezawodności są chętnie wybierane przez firmy cateringowe, restauracje i inne punkty gastronomiczne.
Duży wybór rozmiarów i pojemności sprawi, że z pewnością znajdziesz pojemniki odpowiadające Twoim potrzebom. Posiadamy pojemniki z trzciny cukrowej zamykane oraz do zgrzewu.
Ekologiczny pojemnik z trzciny cukrowej. Cena brutto za 150szt.
Ekologiczne pojemniki na hamburger. 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 125 szt.
Ekologiczne pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Pojemniki posiadają wytłoczony napis "THANK YOU" na spodniej stronie pokrywy. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne pojemniki obiadowe. 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 100 szt.
Eko pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt.
Eko pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt
Eko pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 125 szt
Ekologiczne pojemniki obiadowe. 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczne pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt.
Bio pojemniki do zgrzewu z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Bio pojemniki do zgrzewu z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Bio pojemniki do zgrzewu z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Cena brutto za 1 szt + 1 matryca do wyboru gratis
Folia do zgrzewarki. Cena brutto za 1 rolkę.
Cena brutto za 1 rolkę folii
Folia do zgrzewu. Cena brutto za 1 rolkę folii.
Wychodząc naprzeciw dobru środowiska wprowadziliśmy do naszej oferty menuboxy wytworzone z trzciny cukrowej. Ten naturalny surowiec jest bezpieczny w kontakcie z żywnością i nie zmienia smaku i zapachu potraw. Dodatkowo, pojemniki są produkowane z resztek powstałych przy wyrobie cukru trzcinowego. To sprawia, że dzięki produkcji menuboxów nie marnuje się naturalnych surowców.
Menuboxy z trzciny cukrowej są biodegradowalne, co jest kolejnym plusem, ponieważ po ich zużyciu wystarczy wyrzucić je do pojemnika bio, a następnie zostanie rozłożony bez negatywnego wpływu na planetę.
Menuboxy z pulpy trzciny cukrowej są dostępne w wielu rozmiarach i pojemnościach. Polecamy pojemniki dzielone, które zapewnią estetyczny sposób podania. W naszej ofercie znajdują się pojemniki jednokomorowe, dwu i trójdzielne o różnym sposobie zamykania.
Pojemniki z górną pokrywą chronią przed zgnieceniem i wypadaniem zawartości. Są idealne dla restauracji, które nie mają na wyposażeniu specjalnej zgrzewarki. Dbają także o zachowanie odpowiedniej temperatury. Łatwo się je transportuje, są bardzo lekkie i wytrzymałe. Pojemniki do zgrzewu dodatkowo zapewniają szczelność, co sprawdzi się szczególnie w przypadku dań z sosami lub o bardziej płynnej konsystencji.
Zapraszamy do zapoznania się z naszymi ekologicznymi menuboxami z trzciny cukrowej. Wciąż rozszerzamy naszą ofertę o nowe produkty, aby każdy mógł znaleźć wszystko czego potrzebuje w jednym miejscu.
Schludne i estetycznie wyglądające pojemniki do dań na wynos to podstawa każdej restauracji i firmy cateringowej. Białe, wytrzymałe pojemniki z trzciny cukrowej są nie tylko eleganckie z zewnątrz, ale zapewniają także apetyczny wygląd dania wewnątrz. Dzięki różnym rozmiarom i możliwością zapakowania w pojemniki dwu i trójdzielne można wygodnie zapakować każdy obiad czy przekąski. Efektowne ułożenie posiłku zapewnia zadowolenie klienta i apetyt na zamówione danie. Wiąże się to również z wygodą jedzenia prosto z pudełka.
Menuboxy to także możliwość zapakowania niedojedzonego obiadu czy deseru w restauracji. Klienci, którzy nie lubią marnowania jedzenia często proszą o zapakowanie resztek, aby mogli je wygodnie zanieść do domu i zjeść później. Dlatego warto posiadać różne pojemniki do dań na wynos, nawet w tych miejscach, gdzie nie ma możliwości zamawiania obiadów z dowozem.
Pojemniki wykonane z pulpy trzciny cukrowej są równie estetyczne i wytrzymałe jak znane pojemniki styropianowe. Jednak posiadają także inne zalety, których nie mają inne opakowania. Menuboxy z trzciny cukrowej są całkowicie biodegradowalne, a co więcej, ich produkcja nie niszczy środowiska – powstają z resztek po ścięciu trzciny niezbędnej do produkcji cukru. Dzięki temu wykorzystuje się całą roślinę, nie marnując dobrodziejstw natury.