Tacki papierowe, tekturowe i aluminiowe na grilla

Ich podstawową zaletą jest ochrona przed poparzeniem oraz umożliwienie łatwego przenoszenia i nakładania potraw. Tacki aluminiowe wykorzystywane są w branży gastronomicznej, przede wszystkim oferującej dania na wynos. Mogą być stosowane także przez osoby prywatne w trakcie grilla oraz w małej gastronomii. Ich praktyczny, podłużny kształt sprawia, że łatwo nałożymy dowolne danie, bez obawy, że zabraknie miejsca. Są wykonane z trwałego materiału i mają wyjątkowo uniwersalne, wszechstronne zastosowanie. Przede wszystkim użytkuje się je do nakładania kiełbasek na gorąco, zapiekanek, szaszłyków, czy kaszanki.

83 produktów.

Tacki papierowe, aluminiowe i na grilla. Idealna alternatywa dla standardowych naczyń

Często wykorzystywaną opcją są również tacki papierowe i plastikowe. Istotna jest ich odpowiednia sztywność. To bardzo ważne, ponieważ zbyt miękkie mogą sprawić wiele problemów przy nakładaniu większych ilości jedzenia. Aby dokonać dobrego zakupu, należy kierować się właściwą jakością produktów jednorazowych. To, że są do wykorzystania „na raz” nie oznacza, że muszą być kiepskiej jakości. Ich faktura nie może być zbyt nietrwała. Nasz sklep pozyskuje swoje tacki papierowe i plastikowe wyłącznie od sprawdzonych producentów. Wszystkie modele są wytrzymałe, higieniczne i całkowicie bezpieczne. Oferujemy duży wybór produktów w zróżnicowanych cenach i rozmiarach.

Tacki tekturowe, papierowe, aluminiowe i na grilla. Sprawdź naszą ofertę

Wybierając tacki tekturowe i papierowe decydujemy się na produkt ekologiczny. Papier jest całości przetwarzany, dlatego zdecydowanie warto w niego inwestować. Odpowiednio wzmocniony kartonik nie będzie sprawiał problemu przy nakładaniu dań takich jak szaszłyki, kiełbaski, czy frytki. Są wyjątkowo wygodne i sztywne. W naszej ofercie znajdziesz produkty pakowane po 100, 250 lub nawet 500 sztuk. To idealne rozwiązanie dla małej gastronomii, ponieważ są nie tylko lekkie i łatwe w transporcie, ale również bezproblemowe w przechowywaniu.

Dostarczamy również praktyczne aluminiowe tacki na grilla. Ułatwiają przygotowanie jedzenia w higieniczny i bezpieczny sposób. Są wystarczająco duże, aby pomieścić kilka składników i potraw. Jak wiadomo, zaleca się, aby nie kłaść bezpośrednio na ruszcie, tylko na specjalnie dostosowanych, perforowanych powierzchniach z aluminium, które ograniczają spływanie tłuszczu na węgle. Dzięki temu ograniczamy wytworzenie się spalonego tłuszczu, który może być toksyczny i szkodliwy dla naszego zdrowia.

Ekologiczne tacki drewniane i trzcinowe

Warto zwrócić uwagę na nowe propozycje od naszego sklepu. Tacki z pulpy trzciny cukrowej w niczym nie odbiegają od ich papierowych odpowiedników, a dodatkowo mają kilka innych zalet. Przede wszystkim są biodegradowalne, więc ich usuwanie nie wpływa niekorzystnie na środowisko naturalne. Tak samo jak ich produkcja, ponieważ wytwarza się je z resztek pozostałych po zbiorach trzciny cukrowej. Tacki jednorazowe z pulpy trzciny cukrowej są wytrzymałe i estetyczne. Doskonale nadają się do gorących dań i zimnych przekąsek.

Tak samo jak drewniane łódeczki i tacki z liści palmowych, które są jednocześnie niezwykle dekoracyjne. Dodatki te mogą stać się ozdobą każdego stołu, który zachwyci gości oryginalnością i estetyką.

Ciekawą propozycją są również talerze z otrąb pszennych, które również są biodegradowalne i produkowane z odpadów pszenicy. Co więcej – te talerze można nawet zjeść!

Ekologiczne tacki kupione w naszym sklepie z pewnością zwrócą uwagę gości, którzy na długo zapamiętają spotkanie.