Filtruj
Ładowanie...
Chcesz korzystać z jednorazowych naczyń, jednocześnie martwisz się o środowisko. W takiej sytuacji powinieneś wybrać naczynia z trzciny cukrowej. Jest to rozwiązanie, które sprawdzi się zarówno w barach, lokalach gastronomicznych, jak i na różnego rodzaju imprezach gdzie wykorzystywana jest jednorazowa zastawa.
Cena brutto za 125 szt
Ekologiczne miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt.
Ekologiczne miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Cena brutto za 50 szt.
Cena brutto za 50 szt
Talerze pulpa, owalne, 12". Cena brutto za 125 szt.
Cena brutto za 50 szt.
Ekologiczna miska na zupę z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do pojemnika na zupę 470ml z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski na sałatki z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski na sałatki z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do miski kwadratowej z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Miski z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt.
Wieczko do miski okrągłej z trzciny cukrowej. Cena brutto za 125 szt.
Bio pojemniki do zgrzewu z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Bio pojemniki do zgrzewu z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Bio pojemniki do zgrzewu z trzciny cukrowej. Cena brutto za 50 szt.
Eko pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 50 szt
Eko pojemniki obiadowe, 100% trzcina cukrowa. Cena brutto za 125 szt
Wiele osób może się zastanawiać, dlaczego warto wybrać akurat naczynia z trzciny cukrowej? Przede wszystkim, jeżeli chodzi o jakość, są one tak samo dobre, jak naczynia jednorazowe z tektury — są sztywne, odporne na wilgoć oraz temperaturę, nie wpływają również na smak potraw na nich podawanych. To, czym wyróżniają się naczynia z trzciny cukrowej, jest surowiec, z którego powstają.
Naczynia z trzciny cukrowej powstają z włókien, które pozostają z trzciny podczas produkcji cukru trzcinowego. Dlatego też można powiedzieć o naczyniach z trzciny cukrowej, że są zdecydowanie bardziej ekologiczne, niż innego rodzaju naczynia jednorazowe. Dlatego też wszystkie osoby, które interesują się przyszłością naszej planety.
Fakt, że naczynia z trzciny cukrowej są bardziej przyjazne dla środowiska, można wykorzystać w biznesie. Dzisiaj wiele osób ceni sobie postawę proekologiczną i są w stanie płacić więcej za produkty, które tak nie szkodzą środowisku.
Jeżeli w swoim lokalu gastronomicznym będziesz wykorzystywał naczynia z trzciny cukrowej, to koniecznie powiadom o tym swoich klientów. Dzięki temu wyróżnisz się na tle konkurencji, a to pozwoli Ci osiągnąć większe zyski.