Filtruj
Ładowanie...
Można je pogrupować według materiału, z którego są wykonane, lub według przeznaczenia. Pojemniki cateringowe, które oferujemy są wytwarzane z kilku rodzajów materiałów: OPS (oriented polystyrene), polipropylen, styropian oraz karton. Pojemniki cateringowe OPS charakteryzują się wysoką przeziernością, dzięki czemu prezentują się bardzo estetycznie i schludnie. Przezroczystość zapewnia atrakcyjny wygląd produktów umieszczonych w pudełkach. Wadą tego materiału jest sztywność, przez co mogą one pękać przy nacisku. OPS wykorzystywane są przede wszystkim w cukiernictwie. Na naszej stronie znajdziesz szeroki wybór opakowań cukierniczych w różnych kształtach i formach.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 100 sztuk.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 100 sztuk.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 100 sztuk.
Pojemniki plastikowe z możliwością wielokrotnego wykorzystania. Cena brutto za 100 sztuk.
Wieczko do pojemników na sos BT. Wieczka z możliwością wielokrotnego wykorzystania.Cena brutto za 100 sztuk.
Plastikowe pojemniki okrągłe. Cena brutto za 50 szt.
Wieczko do pojemnika okrągłego. Cena brutto za 50 szt.
Plastikowy pojemnik okrągły. Cena brutto za 50 szt.
Świetnie spisują się w cukierniach, w punktach cukierniczych w supermarketach czy jako pudełka na ciasto weselne. Ponadto opakowania dla cateringu z materiału OPS wykorzystywane są chętnie w gastronomii serwującej dania na wynos. Pojemniki garmażeryjne to różnokształtne modele bez przytwierdzonych wieczek. Zamykane są osobnymi przykrywkami. Używane są jako naczynia na sosy i dipy, na drobne przekąski czy sałatki. Współpracujemy z wiodącymi producentami tego typu produktów: Anis i KreisPak. Modele PP, czyli z polipropylenu charakteryzują się nieco innymi właściwościami. Są bardziej podatne na odkształcenia, dzięki czemu nie są tak narażone na pęknięcia
W ofercie mamy zarówno pojemniki obiadowe prostokątne, jak i okrągłe. Przykrywki należy zamawiać osobno. Pudełka nadają się do transportowania zup, przekąsek, dań z sosami. Opakowania styropianowe to podstawa branży opakowań na wynos. Wykorzystywane są zarówno w barach szybkiej obsługi, jak i w restauracjach. Zamykane pojemniki obiadowe doskonale nadają się do transportowania ciepłych dań. W ofercie mamy modele jedno-, dwu- i trzykomorowe. Dwu- i trzykomorowe pozwalają zapakować zróżnicowane dania bez ryzyka ich zmieszania. Styropian jest dobrym izolatorem, dzięki czemu utrzymuje długo temperaturę dania. Zdecydowaną zaletą modeli styropianowych jest ich lekkość, prostota użycia i niska cena. Oferujemy produkty cenionych firm, takich jak Coveris, Huhtamaki i LinPac.
Nową generacją produktów dla branży dań serwowanych na wynos są pojemniki cateringowe przeznaczone do zgrzewu. Wykonane są z polipropylenu, co nadaje im elastyczności i wytrzymałości. Wykorzystywane są do pakowania ciepłych dań na wynos. Najlepiej sprawdzają się przy wykorzystaniu technologii zgrzewania – folia zabezpieczająca jest zgrzewana z brzegami opakowania za pomocą specjalnego urządzenia w momencie, gdy jedzenie znajduje się już w środku. Wiąże się to jednak z kosztem zakupu lub wynajęcia zgrzewarki. Dla niezdecydowanych dostępne są także przykrywki do modeli zgrzewalnych. Dostępne są także opakowania obiadowe przeznaczone na zupę. W ofercie mamy także folię do zgrzewu, a na indywidualne zamówienie – również urządzenia do zgrzewu.